מחיקת מידע
בעלי עסקים
- מחיקה מלאה: בלוח הבקרה ← הגדרות ← "מחיקת החשבון וכל המידע". החשבון, ההגדרות, השיחות, הלידים ואסימון הגישה לאינסטגרם נמחקים מיד ולצמיתות.
- ניתוק אינסטגרם בלבד: בלוח הבקרה ← הגדרות ← "ניתוק". אסימון הגישה נמחק והשירות מפסיק לקבל ולשלוח הודעות.
- מתוך אינסטגרם: הגדרות ← הרשאות אתרים ← אפליקציות ואתרים ← הסרת לידר.
- בפנייה במייל: dmsalesagent001@gmail.com. הבקשה תטופל תוך 30 יום.
אנשים ששלחו הודעה לעסק
אם שלחת הודעה לעסק שמשתמש בשירות וברצונך למחוק את השיחה, פנה לעסק או אלינו במייל dmsalesagent001@gmail.com עם שם המשתמש שלך באינסטגרם ושם העסק. הבקשה תטופל תוך 30 יום.